Crème caramel

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vous voyez cette jolie crème caramel ? Et bien, je l’ai faite moi-même comme un grand en utilisant des oeufs, du sucre, du lait, et…un peu de mon temps. Sans vouloir me vanter, je crois avoir fait du bon travail.

Pourquoi ai-je pu faire du bon travail ? Tout simplement parce que j’aime préparer de bons petits plats ou des desserts. Il faut aimer ce qu’on fait. Si ce n’est pas le cas, on n’investissera jamais assez de temps, d’énergie et d’argent pour produire de bons résultats.

Aussi, il faut vraiment aimer ce qu’on fait pour avoir le courage de recommencer si les premières tentatives ont été des échecs. Par exemple, on doit vraiment aimer sa moto pour l’enfourcher de nouveau après un accident.

=====

You see that nice crème caramel ? Well, I made it myself, like a big boy, using eggs, sugar, milk, and…a bit of my time. Without bragging, I think having done a good job.

Why did I do a good job ? Simply because I like preparing delicious dishes or desserts. One needs to like what one does. If this is not the case, one will never invest enough time, energy and money to produce good results.

Moreover, one needs to really like what one does to have the courage to start all over again if the first few attempts were failures. For example, one must really like one’s motorcycle to ride it again after an accident.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: